Vad är Red Cloud IT rCloud Office?

rCloud är en molntjänst från Red Cloud IT.

Den fungerar som en enkel abonnemangstjänst för att ge dig möjligheten att komma åt ditt data och dina program var du än befinner dig, från vilken palttform du känner dig bekväm med.

rCloud fungerar på Windows, MAC, iPhone, Android, iPad, Android Pads och Linux.

rCloud Office kan installeras på hur många PC/MAC/ iPad o.s.v. utan några nya kostnader för licenser för programmen i rCloud för varje enhet.

Du kan alltså ha samma program installerade på kontoret, hemma, på landet ..ja . var som helst och kostnaden är ändå densamma.Funktionen är densamma. Data är detsamma . Din lokala PC behöver egentliigen inte ens ha något annat installerat än operativssystemet och antivirus, Resten kan köras i rCloud.

Naturligtvis kan du ha program lokalt installerade, det stör inte ut rCloud på något sätt. Det kan vara ett enkelt sätt att skilja på privat data som semesterbilder och spel medan man har de andra sakerna i säkert förvar i rCloud. Skulle den lokala datorn tyvärr gå sönder så är det bara att ta en ny eller gå till nästa och fortsätta med sitt data och sina program som om inget hade hänt. Vi har även lösningar för att ta backuper på din lokala filer till din katalog i rCloud,

 

 

Inget trassel med att hålla koll på licenser, installationer och uppgraderingar!  Du kommer åt samma dokument och data från alla maskiner och alla i ditt företag / organisation använder alltid samma versioner av t.e.x Microsoft Office eller andra program!

Enkelt. Smart.

Klimatsmart.

Till en fast kostnad.